Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Espai Priorat 2017

Sommelier servint dues copes de vi

Sommelier servint dues copes de vi FOTO Thinkstock

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment enològic de difusió dels vins DOQ Priorat a nivell internacional. Del 22 al 24 de maig es reuniran una vuitantena d’experts del sector vinícola: sommeliers, crítics, educadors, responsables de compra i periodistes especialitzats. L’objectiu de la mostra internacional de vins és donar a conèixer tots els elements que fan possible l’elaboració dels vins DOQ Priorat, des de les terres fins a les característiques del vi. En aquesta trobada, que és possible gràcies al Consell Regulador de la DOQ Priorat i el programa d’internacionalització de la Unió Europea i l’INCAVI, hi participen 44 cellers.

Tres jornades

  • El primer dia s'ha programat una sessió de coneixement de la DOQ Priorat. Durant el seminari diversos ponents dialogaran amb els assistents sobre els secrets d’aquest vi.
  • El tast de vins és un dels moments més esperats de l’Espai Priorat 2017. El 24 de maig els assistents podran escoltar les explicacions de les propietats dels vins mentre degusten tots els vins inscrits.
  • El 23 de maig s’organitza una visita a les vinyes i els cellers que fan possible la DOQ Priorat. 

MÉS INFORMACIÓ

Consell Regulador de la DOQ Priorat
Espai Priorat

Torroja del Priorat (Priorat)

977 83 92 17

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: