Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al romesco: escaliveu els tomàquets i l’all. Tritureu-los amb el túrmix juntament amb la resta d’ingredients fins que quedi tot ben lligat. Reserveu-ho.
  2. Talleu la part inferior dels espàrrecs i peleu-ne el tronc. Salteu els espàrrecs amb un rajolí d’oli i salpebreu-los.
  3. Muntatge: disposeu al plat la ventresca de tonyina i els espàrrecs al vostre gust i, finalment, afegiu-hi la salsa de romesco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: