Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu les espatlles de cabrit i poseu-les a marinar amb la sal, el sucre i el llorer. Deixeu-les marinar 1 h i 30 min.
  2. Poseu a escalivar al forn la cabeça d'alls amb un raig d’oli i sal, 35 min a 180 ºC. Un cop cuits, peleu-los i aixafeu-los amb una forquilla fins que aconseguiu una pasta uniforme. 
  3. Torreu les llesques de pa i barregeu-les (amb la pasta d'all escalivat).
  4. Netegeu les espatlles de la sal i el sucre i farciu-les amb l'all i el pa. Amb l'ajuda de paper film, doneu-los forma de caneló. Congeleu-les. 
  5. Un cop congelades, talleu-les per la meitat i poseu-les a rostir al forn 40 min a 160 ºC. Opcionalment, podeu acabar d’arrodonir el plat lacant les espatlles amb una mica de salsa de carn.
  6. Per a la guarnició: escaliveu unes patates al forn i acabeu el plat afegint-hi un grapat de bolets de temporada saltats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto