Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu les espatlles de cabrit i poseu-les a marinar amb la sal, el sucre i el llorer. Deixeu-les marinar 1 h i 30 min.
  2. Poseu a escalivar al forn la cabeça d'alls amb un raig d’oli i sal, 35 min a 180 ºC. Un cop cuits, peleu-los i aixafeu-los amb una forquilla fins que aconseguiu una pasta uniforme. 
  3. Torreu les llesques de pa i barregeu-les (amb la pasta d'all escalivat).
  4. Netegeu les espatlles de la sal i el sucre i farciu-les amb l'all i el pa. Amb l'ajuda de paper film, doneu-los forma de caneló. Congeleu-les. 
  5. Un cop congelades, talleu-les per la meitat i poseu-les a rostir al forn 40 min a 160 ºC. Opcionalment, podeu acabar d’arrodonir el plat lacant les espatlles amb una mica de salsa de carn.
  6. Per a la guarnició: escaliveu unes patates al forn i acabeu el plat afegint-hi un grapat de bolets de temporada saltats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto