Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu les cebes i sofregiu-les en una cassola.
  2. En una paella, fregiu els alls i el julivert. Tritureu-ho amb el vi blanc. Afegiu-los a la cassola, amb una llossada d'aigua, uns 200 ml. Deixeu-ho que cogui 5 min. Afegiu-hi el llom de congre sense espines, tallat a rodelles, i deixeu-lo coure 15 min més a foc lent.
  3. Quan sigui cuit, traieu el congre del suquet i deixeu-lo refredar. Traieu-ne la pell i les espines. Esqueixeu-los i amaniu-ne la carn amb oli d'oliva verge extra.
  4. Per a l'esqueixada: netegeu el pebrot vermell, la ceba tendra i els tomàquets madurs i talleu-los a daus d'1 cm. Barregeu les verdures i afegiu-hi el congre i les mongetes de Santa Pau. Amaniu-ho tot amb l'oli del congre i el vinagre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: