Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les cloïsses i deixeu-les 15 min en remull.
  2. Peleu les faves, renteu-les i deixeu-les en remull 20 min, perquè quedin més tendres.
  3. Coeu-les en una paella amb dos grans d’all, una cullerada d’oli d’oliva i una mica de sal; tapeu-ho uns minuts.
  4. Esbandiu les cloïsses. En una cassola, ofegueu els altres dos alls i el julivert picat, afegiu-hi les cloïsses i tapeu-ho.
  5. Quan comencin a deixar anar suc, deixateu una cullerada el safrà i afegiu-la-hi.
  6. Afegiu-hi les faves, barregeu-ho amb moviments suaus 3 min, perquè es barregin bé els sabors, i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.

CONSELL
A l’hora de comprar, trieu les beines de faves més verdes i cruixents, són les més fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto