Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans, poseu els fesols de Santa Pau en remull.
  2. Peleu la carbassa i talleu-la a daus de 3 cm.
  3. Poseu un raig d'oli d'oliva en una cocota i tireu-hi la carabassa. Ofegueu-la a foc mitjà. Aneu-li donant voltes perquè agafi color per tots els costats. Reserveu-la.
  4. En la mateixa cocota, afegiu-hi la ceba tallada a la juliana i els pebrots tallats a daus petits. Podeu afegir-hi una mica més d'oli si ho considereu oportú. Tireu-hi una mica de sal i deixeu que es cuini a foc mitjà fins que la ceba sigui transparent.
  5. Incorporeu-hi el comí i el pebre vermell de la Vera dolç i el picant i també la cúrcuma, que haureu picat al morter. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi els tomàquets ratllats. Deixeu que es cuini durant 10 min a foc mitjà.
  6. Escorreu els fesols i renteu-los sota l'aixeta amb abundant aigua. Escorreu-los de nou i tireu-los a la cocota. Cobriu-los amb aigua i deixeu que coguin durant 1 h i 30 min a foc baix. Haureu d'anar afegint-hi aigua a mesura que s'evapori. Procureu que sigui aigua freda per "espantar" els fesols. D'aquesta forma us quedaran més tendres.
  7. Passat el temps, incorporeu-hi de nou la carbassa i una fulles de coriandre picades. Poseu-ho a punt de sal i deixeu-ho coure uns 5 min.
  8. Renteu l'arròs basmati sota l'aixeta fins que l'aigua surti neta. Escorreu-lo i afegiu-lo al guisat. Deixeu-ho coure a foc suau durant 15 min. Vigileu que el guisat no quedi sec. Si cal, afegiu-hi més aigua. Rectifiqueu-ho de sal i acabeu-ho amb una mica de coriandre picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto