Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en una cassola els retalls i els ossos de rap, el porro trossejat i el julivert. Cobriu-ho amb aigua i porteu-ho a ebullició. Escumeu-ho i deixeu-ho coure tapat, a foc lent, 30 min. Apagueu el foc i deixeu-ho infusionar uns minuts, sense destapar-ho. Coleu-ho i reserveu-ho.

  2. En una paella a foc moderat, daureu els alls sencers amb una mica d'oli d'oliva. Afegiu-hi els fideus i daureu-los una mica. Salpebreu-ho i cobriu-ho amb el brou.

  3. Deixeu que bullin uns 5 min i afegiu-hi els trossets de rap salpebrats. Deixeu-ho coure uns 3 o 5 min més, fins que s’evapori el brou, i acabeu-ho de gratinar al forn, 2 min, perquè s'aixequin les puntes dels fideus.
  4. Serviu-ho amb una mica d’allioli en un costat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: