Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus de 2 cm i sofregiu-la a la cocota amb un raig d'oli d'oliva. Quan estigui dauradeta, reserveu-la.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els alls. Sofregiu-ho a la mateixa cocota. Si cal, podeu afegir-hi una mica més d'oli. Deixeu-ho sofregir un parell de minuts i afegiu-hi el pebrot verd picat i, quan la ceba sigui transparent, incorporeu-hi els tomàquets ratllats i deixeu que el sofregit es concentri bé. Ha de quedar fosquet, gairebé caramel·litzat.
  3. Incorporeu de nou la carbassa a la cocota, doneu-li un parell de voltes i afegiu-hi el brou de verdures. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els fideus i coeu-ho seguint les indicacions del fabricant. Quan quedin 5 min perquè estiguin al punt, afegiu-hi els pèsols i rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto