Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i talleu-la a trossos grans. Ratlleu-la amb un ratllador de verdures.
  2. En un bol de vidre, poseu la carbassa, saleu-la i barregeu-la amb les mans.
  3. Per a la vinagreta: remulleu 100 g de panses amb 100 ml d’aigua. A banda, remulleu els altres 80 g de panses.
  4. Al got d’una batedora, poseu els 100 g de panses remullades amb la seva aigua, el suc de llimona, la sal i l’oli, i tritureu-ho.
  5. Passeu-la per un colador xinès.
  6. Barregeu la carbassa amb la vinagreta i, en el moment de servir-ho, afegiu-hi els 80 g de panses remullades sense l’aigua.
  7. Per a la ceba: bateu els dàtils, l’oli i el tamari fins a obtenir una salsa homogènia.
  8. Peleu la ceba i talleu-la a làmines fines.
  9. Barregeu la ceba amb la salsa i deixeu-ho reposar, com més temps millor. Serviu-la com a acompanyament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: