Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gelea: barregeu el porto, el sucre, la mel, la canyella, la pela i el suc de les taronges, i feu que arrenqui el bull. Incorporeu-hi les panses, hidratades prèviament, i deixeu-ho coure uns minuts, fins que la gelea estigui a punt.
  2. Talleu les figues i feu capes alternantles amb el mascarpone.
  3. Cobriu-ho amb la gelea de porto.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: