Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, porteu l'aigua o el brou a ebullició. Reserveu-ho.
  2. Elimineu les venes del foie-gras i afegiu-hi un pessic de sal, un de pebre, un de sucre i un rajolí de vi dolç.
  3. Poseu el foie-gras al vas de la batedora i afegiu-hi l'aigua bullent, sense deixar-ho de triturar, fins a obtenir una crema espessa.
  4. En una graella, coeu els filets de porc, tallats a medallons, i serviu-los al costat de la crema de foie-gras i la fruita seca trossejada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: