Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els albercocs en daus de 8 x 8 mm. En una paella calenta amb una cullerada de mantega, afegiu-hi els albercocs amb una cullerada de sucre. Salteu-ho 3 min i traieu-ho del foc.
  2. Tritureu el pa de mel amb el sucre i la mantega fosa però no calenta (si no teniu pa de mel, substituïu-lo per pa de pessic i espècies).
  3. En una cassola poseu la mel i deixeu-ho colorar. Afegiu-hi el vinagre. Reduïu-ho a la meitat i afegiu-hi el brou, sal i pebre. Coeu-ho 5 min.
  4. Daureu el filet de porc salpebrat en una paella amb poc oli.
  5. Feu una infusió amb el brou de pollastre i l‘espígol. Refredeu-ho i emulsioneu amb batedora el brou i el rovell per fer una escuma persistent.
  6. En un plat poseu una banda d’albercocs i afegiu-hi al damunt els crumbles de pa de mel. Gratineu-ho per donar-li color. Al costat, disposeu talls de filet. Regueu-ho amb la salsa i acabeu-ho amb l’escuma d’espígol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto