Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: daureu els ceps en una paella, amb la mantega. Afegiu-hi el porto i deixeu-ho reduir. 
  2. Incorporeu-hi el fons i deixeu-ho bullir uns minuts fins que tingui textura de salsa. Reserveu-ho.
  3. Daureu el filet per les dues cares, al gust, i salpebreu-lo. En un plat, poseu el filet en un costat. 
  4. Salseu-lo i poseu-hi a sobre el pernil. Incorporeu-hi els xips de iuca al costat.

 

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: