Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu el caramel amb 80 g de sucre, posant-lo en una paella, a foc molt suau, perquè es vagi caramel·litzant. Si voleu hi podeu afegir un petit raig d’aigua perquè es caramel·litzi abans. En acabat, aboqueu-ho al fons de vuit flameres. 
  2. Tritureu la resta d’ingredients i aboqueu la pasta dins de les flameres. Repartiu-ho en les flameres. Coeu-ho al forn a vapor 40 min a 90 ºC. Comproveu amb la prova de l’agulla si és cuit. 
  3. Per al xarop de gerds: barregeu parts iguals de sucre, aigua i gerds. Feu-ho bullir 1 min, passeu-ho pel túrmix i coleu-ho. Aboqueu el flam al plat i decoreu-lo amb gerds, fulles petites de menta i el xarop de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto