Preparació
Preparació
- Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a fondre el sucre amb l’aigua en una cassola, fins que agafi un to de caramel.
- Amb molta cura de no cremar-vos, poseu una mica de caramel als motlles de flam individuals i poseu-los en una safata fonda de forn.
- Bateu tots els ingredients del flam i aboqueu la barreja als motlles individuals.
- Ompliu la safata de forn amb aigua i coeu els flams al bany maria, a 150 ºC, 90 min.
- Guardeu els flams de mató a la nevera fins al moment de servir-los, que serà quan els desemmotlleu.
El consell
Proveu de decorar els flams de mató amb una mica de fruita. Quedarà fantàstic si hi poseu móres, trossets de kiwi, de mandarina o de taronja...
En comptes de fer servir les clàssiques flameres d’acer inoxidable, en podeu fer servir de silicona. N’hi ha que van amb tapa i que són molt pràctiques, perquè permeten conservar els flams a la nevera còmodament.