Menús La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Tritureu els plàtans amb la llet, el sucre i els ous. Si cal, demaneu ajuda a un adult per fer-ho.
  2. Foneu la xocolata al microones, amb molta cura perquè no se us cremi. Cada 30 s, traieu-la del microones i bateu-la. Repetiu aquest pas fins que estigui totalment fosa.
  3. Quan la tingueu a punt, afegiu la xocolata al flam.
  4. Poseu caramel líquid en un recipient apte per a microones, aboqueu-hi la barreja i feu-la coure, a potència mitjana, 20 min.
  5. A l’hora de treure el flam del microones, heu de fer-ho amb molta cura, perquè cremarà molt. És millor que us ajudi un adult.
  6. Quan sigui fred, desemmotlleu-lo i ja el podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto