Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una olla gran, escalfeu la mantega, la mel i el sucre a foc lent, fins que tot s’hagi fos i barrejat bé.
  2. Afegiu-hi la civada i els albercocs, i barregeu-ho.
  3. Greixeu lleugerament un paper de forn i poseu-lo a la safata del forn. Esteneu-hi la barreja uniformement.
  4. Escalfeu el forn a 180 ºC i feu-ho coure 30 min. Comproveu que no es cremi la part de sota.
  5. Retireu-ho del forn i marqueu unes línies lleugerament per tallar les barres.
  6. Deixeu que es refredi abans de tallar els trossos.

CONSELL
Podeu substituir els albercocs per qualsevol altra fruita seca. Per fer flapjacks simples, només s’han de fer servir 90 g de mel, per a una safata de 27 x 36 cm.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto