Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la sal grossa amb el zàtar, la farina i les clares d’ou semibatudes.
  2. Poseu la barreja anterior al fons d’una safata de forn, poseu-hi el foie gras a sobre i acabeu-ho de cobrir amb la sal restant, ha de quedar totalment cobert.
  3. Enforneu-ho a 220 ºC, 30 min. El temps dependrà del pes del foie gras.
  4. Per al caviar d’albergínia: peleu l’albergínia i piqueu-la, incorporeu-hi el sucre i deixeu-ho compotar al foc, fins que quedi ben cuit.
  5. Retireu el foie gras de la sal i talleu-ne un trosset. Al costat, serviu el caviar d’albergínia. Ho podeu acompanyar amb torradetes de pa.

NOTA
El zàtar és una barreja molt popular, que se centra en la cuina àrab de l’Orient Mitjà. Aquesta barreja es fa servir molt a les cuines de Turquia, Síria, Jordània, el Líban, Israel, els Territoris Palestins i el Magrib. La barreja rep el nom de zàatar, zàtar o zàhatar. Té un gust lleugerament àcid i aromàtic.
Combina amb molts aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: