Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu la carn de vedella i passeu-la per farina, eliminant-ne l’excés. Fregiu-la amb oli d’oliva i reserveu-la.
  2. Peleu la ceba, piqueu-la i sofregiu-la a la mateixa paella on heu fet la carn. Després d’uns 8-10 min, afegiu-hi el tomàquet ratllat i continueu la cocció 5 min més.
  3. Mulleu-ho amb el vi ranci i, un minut després, amb part del brou. Poseu-ho en una cassola, juntament amb la carn, la ceba tallada, el llorer i la resta del brou, tapeu-ho i feu-ho coure a foc lent, 1 h.
  4. Quan faltin 20 min per al final, afegiu-hi els bolets, nets i trossejats.
  5. Feu una picada en un morter, amb els alls, el pa fregit, la fruita seca i una mica del brou de cocció. A poc a poc, afegiu la picada a la preparació anterior, fins a obtenir la textura desitjada.
  6. Serviu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto