Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu la carn de vedella i passeu-la per farina, eliminant-ne l’excés. Fregiu-la amb oli d’oliva i reserveu-la.
  2. Peleu la ceba, piqueu-la i sofregiu-la a la mateixa paella on heu fet la carn. Després d’uns 8-10 min, afegiu-hi el tomàquet ratllat i continueu la cocció 5 min més.
  3. Mulleu-ho amb el vi ranci i, un minut després, amb part del brou. Poseu-ho en una cassola, juntament amb la carn, la ceba tallada, el llorer i la resta del brou, tapeu-ho i feu-ho coure a foc lent, 1 h.
  4. Quan faltin 20 min per al final, afegiu-hi els bolets, nets i trossejats.
  5. Feu una picada en un morter, amb els alls, el pa fregit, la fruita seca i una mica del brou de cocció. A poc a poc, afegiu la picada a la preparació anterior, fins a obtenir la textura desitjada.
  6. Serviu-ho amb julivert picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto