Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les carreretes en aigua un quart d’hora abans.
  2. Saleu i enfarineu els llagostins. Tot seguit, fregiu-los lleugerament en una paella amb oli calent; reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, sofregiu la ceba trinxada ben petita. Quan sigui cuita i transparent, afegiu-hi els tomàquets ratllats amb els grans d’all picolats i la fulla de llorer. Deixeu-ho coure durant 10 min. Poseu-hi el vi blanc i deixeu-lo uns 5 min.
  4. Passeu-ho tot pel colador xinès i poseu-ho en una cassola. Aboqueu-hi l’aigua del remull de les carreretes prèviament colades a la cassola i deixeu que cogui durant 10 min.
  5. Disposeu els llagostins a la salsa i deixeu-ho a foc lent durant 10 min; la salsa ha de quedar lligada i untuosa. Si mentre feu el procés us manca aigua, en podeu anar afegint de mica en mica. Abans de treure-ho, rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23-24 abr

Visita comentada al celler romà de Vallmora

El Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora combina el món del vi amb el món de l’arqueologia....

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto