Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les carreretes en aigua un quart d’hora abans.
  2. Saleu i enfarineu els llagostins. Tot seguit, fregiu-los lleugerament en una paella amb oli calent; reserveu-ho.
  3. En el mateix oli, sofregiu la ceba trinxada ben petita. Quan sigui cuita i transparent, afegiu-hi els tomàquets ratllats amb els grans d’all picolats i la fulla de llorer. Deixeu-ho coure durant 10 min. Poseu-hi el vi blanc i deixeu-lo uns 5 min.
  4. Passeu-ho tot pel colador xinès i poseu-ho en una cassola. Aboqueu-hi l’aigua del remull de les carreretes prèviament colades a la cassola i deixeu que cogui durant 10 min.
  5. Disposeu els llagostins a la salsa i deixeu-ho a foc lent durant 10 min; la salsa ha de quedar lligada i untuosa. Si mentre feu el procés us manca aigua, en podeu anar afegint de mica en mica. Abans de treure-ho, rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto