Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Salpebreu el gall del Penedès, un cop tallat, i disposeu-lo a la cassola amb oli d'oliva per daurar-lo.
  2. Un cop fet aquest pas, traieu els talls enrossits i feu servir l'oli de la mateixa cassola per sofregir la ceba, fins que quedi ben caramel·litzada.
  3. A continuació, afegiu-hi el gall, un bon raig de conyac i la branca de canyella, i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi les cireres i cobriu-ho tot d'aigua.
  4. Quan el gall estigui tendre i hagi fet xup-xup, retireu-lo i deixeu reduir la salsa per lligar-la.
Cal Padrí
Masia Cal Gori, s/n. Cases Noves de Cal Marques.
La Múnia. Castellví de la Marca
 (Alt Penedès)
Tel. 93 891 82 68
www.calpadri.com 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto