Menús La Vanguardia

Preparació

  1. Feu una maceració prèvia al rostit durant 4 h per entendrir i aromatitzar encara més la carn del gall negre.
  2. A la maceració, poseu-hi el gall trossejat i salpebrat, gairebé tot el vi negre cabernet del Penedès i l'oli d'oliva.
  3. Un cop aromatitzat, coleu el suc de la maceració i poseu-ho tot en una greixonera.
  4. Afegiu-hi sal i pebre al gust i, tot seguit, poseu-ho a rostir al forn a foc lent, mirant en tot moment la cocció i remullant el gall amb el mateix suc en què es cou perquè no quedi eixut.
  5. En una olla a part, poseu el sucre i la resta de l'ampolla del vi negre cabernet i feu-ne una reducció fins que en quedi una textura caramel·litzada. Afegiu-hi les orellanes i coeu-les fins que quedin tovetes.
  6. Serviu el gall negre amb la reducció del vi i les orellanes. Empolseu-ho amb el crumble de fruits secs per degustar els contrastos de sabor. 
El Gat Blau
Amàlia Soler, 120
Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)
Tel. 610 24 37 47
www.elgatblau.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

17 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto