Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu i trossegeu el gall, fregiu-lo pels dos costats en una cassola de fang amb l'oli ben calent, flamegeu-lo amb el brandi i retireu-lo.
  2. En el mateix oli, poseu els alls picats i daureu-los. Poseu el porro tallat a la juliana, i la pastanaga i el carabassó, a tires.
  3. Sofregiu-ho 10 min.
  4. Incorporeu-hi el bitxo, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i afegiu-hi el sucre per corregir l'acidesa del tomàquet.
  5. Torneu a posar el gall a la cassola, deixeu-ho 10 min, afegiu-hi el fumet de gall i deixeu-ho coure a foc lent amb la cassola tancada 1 h (afegiu-hi fumet, si cal).
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la branca de romaní tallada i apagueu el foc
  7. Deixeu-ho 8 min perquè l'aroma del romaní es concentri i el gall reposi abans de servir-lo. 
Restaurant La Cucanya
Racó de Santa Llúcia, s/n
Vilanova i la Geltrú (Garraf)
Tel. 93 815 19 34
www.restaurantlacucanya.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto