Preparació
- Trossegeu el garrí en quatre trossos i poseu-lo en una cassola, amb la pela de llimona i taronja, uns grans de pebre negre, els grans d’all aixafats i el manat d’herbes, cobriu-ho amb l’oli d’oliva i poseu-ho al foc. Deixeu que cogui unes 8-10 h, a foc lent (l’oli ha d’estar a uns 65-70 °C).
- Escalfeu 400 ml d’aigua salada i, quan bulli, aboqueu-la sobre el cuscús. Remeneu-ho, per ajudar el cuscús a hidratar-se i perquè els grans no quedin enganxats.
- Peleu el mango i la papaia i talleu-los a daus. Talleu els nabius per la meitat.
- Retireu el garrí de l’oli i escorreu-lo bé, salpebreu-lo i poseu-lo al forn, a 200 ºC, fins que la pell quedi daurada i cruixent.
- Escalfeu una paella amb unes gotes d’oli d’oliva i salteu-hi la fruita lleugerament. Afegiu-hi el cuscús, remeneu-ho i mulleu-ho amb l’aigua de tarongina; barregeu-ho bé.
- Serviu el garrí amb el cuscús de fruites i unes fulletes de farigola, romaní i menta.