Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desosseu el garrí i marineu-lo en una barreja de sucre, sal i pebre vermell, 1 h 30 min, perquè perdi el fort gust de porc.
  2. Renteu les peces i poseu-les en una safata de forn. Coeu-les a baixa temperatura: 5-6 h, a 120-140 ºC.
  3. Banyeu el porc, de mica en mica, amb el brou de vedella, perquè no s’assequi.
  4. Apugeu el forn a 180 ºC, 40 min abans de servir-lo, perquè la pell quedi cruixent.
  5. En acabar, afegiu el got de vi blanc a la safata del forn, per lligar els sucs despresos pel garrí.
  6. Serviu-ho amb unes làmines fines de mango.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: