Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la síndria, trossegeu-la i poseu-la en un recipient amb els pebrots i els tomàquets nets. Afegiu-hi la ceba, l’all, el cogombre pelat, sal, pebre negre i el vinagre balsàmic. 
  2. Tritureu-ho molt bé, afegiu-hi l’oli d’oliva i torneu-ho a triturar. Passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Escaldeu l’alfàbrega amb aigua bullent abundant i refresqueu-la amb aigua gelada. Escorreu-la bé i trossegeu-la amb un ganivet. 
  4. Escalfeu els 100 ml d’aigua amb el sucre; quan comenci a bullir, espereu 3 min i retireu-ho del foc. Afegiu-hi l’alfàbrega escaldada. Amb l’ajuda d’un túrmix, tritureu-ho molt bé i reserveu-ho al congelador, en una carmanyola ampla. Cada 30 min, raspeu-ho amb una forquilla, per evitar que es congeli i formi un bloc, per poder fer el granissat. 
  5. Peleu els escamarlans, traient-ne els caps i les pinces, que podeu reservar per a una altra preparació. 
  6. Punxeu els escamarlans en una broqueta, salpebreu-los i salteu-los en una paella amb oli d’oliva. 
  7. Serviu el gaspatxo de síndria amb el granissat d’alfàbrega i les broquetes d’escamarlans.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: