Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, coeu a foc lent el rom amb el sucre, i deixeu que el rom flamegi fins que es consumeixi l’alcohol.
  2. Afegiu-hi les fulles de gelatina, hidratades en aigua freda, i deixeu que es refredi en un recipient quadrat, fins que la gelatina se solidifiqui.
  3. Talleu la pinya i el meló en cubs molt petits i reserveu-los.
  4. Als gots de presentació, serviu una culleradeta de confitura de gessamí.
  5. A sobre, col·loqueu-hi la fruita trossejada i culmineu-ho amb la gelatina de rom tallada en cubs petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: