Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: folreu la base d’un motlle allargat amb la pasta brisa. Escampeu per sobre una capa amb la meitat de la melmelada de maduixa.
  2. Per al pastís: barregeu els secs fins que quedin homogenis. Afegiu-hi els líquids i barregeu-ho bé.
  3. Aboqueu la mescla sobre la pasta brisa amb melmelada i coeu-ho 50 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar.
  4. Escampeu una capa amb la resta de melmelada per sobre la superfície i reserveu-ho 30 min al congelador.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Manteniu-la calenta en un bany maria fins al moment d’utilitzar-la.
  6. Traieu el pastís del congelador i desemmotlleu-lo. Sobre una reixeta, napeu tot el pastís amb la cobertura de xocolata, deixant que caigui per tot el voltant.
  7. Deixeu-lo refredar, decoreu-lo i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto