Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb el sucre de llustre i barregeu-la amb el iogurt grec i unes gotes de suc de llima, suaument i amb moviments giratoris. Reserveu-ho al congelador 4-5 h. Remeneu la preparació de tant en tant, perquè mantingui una consistència cremosa i no cristal·litzi.
  2. Unteu una paella amb mantega i salteu-hi la fruita vermella, 2 min, amb el sucre, unes gotes de suc de llima i pela de llima ratllada.
  3. Serviu el gelat amb la fruita vermella saltada, unes fulletes d’alfàbrega i pela de llima, ratllada finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: