Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en un cassó la llet juntament amb la branca de canyella i la pell d'una llimona (evita en la mesura del possible la part blanca, ja que és amargant). Bulliu-la durant 5 min. Retireu-la del foc i afegiu-hi 150 g de sucre. Remeneu-ho bé perquè el sucre es dissolgui i deixeu-la refredar completament. Coleu la llet i poseu-la a la nevera unes hores.
  2. Munteu les clares juntament amb 150 g de sucre. Heu d'obtenir una merenga ben forta, que faci pics.
  3. Barregeu la merenga amb la llet. Ajudeu-vos d'unes varetes per fer-ho. Poseu la barreja a la nevera un parell d'hores.
  4. Quan la llet merengada sigui ben freda, ja la podeu posar a la sorbetera. Quan tingui una textura de gelat, reserveu-la al congelador fins al moment de servir-la. Per finalitzar, empolseu-hi una mica de canyella en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto