Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure la llet amb la nata líquida, la pela de fruita i els canonets de vainilla.
  2. Un cop cuita, barregeu-ho a poc a poc amb els ous, que haureu batut prèviament, i amb el sucre.
  3. Torneu a posar la barreja al foc, aquesta vegada al bany maria, sense deixar de batre, fins que arribi als 83 ºC; això passarà quan la barreja comenci a desprendre un lleuger fum blanc.
  4. Retireu-ho del foc. Bateu-ho i deixeu-ho que reposi uns minuts.
  5. Congeleu-ho 6-8 h. Perquè el gelat no cristal·litzi i quedi dur, tritureu-lo cada hora, durant el període de congelació, amb l’ajuda d’un robot de cuina. Afegiu-hi els encenalls de xocolata en l’últim triturat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto