Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Bateu els rovells d’ou amb el sucre fins que quedin blancs. Incorporeu-hi 100 g del xarop d’avet. Afegiu-hi la llet calenta i torneu-ho a posar a foc suau. Porteu-ho fins a la temperatura de 85 ºC. Retireu-ho i deixeu-ho refredar. Una vegada la crema sigui freda, poseu-la a la nevera.
  2. En un plat fondo o en una copa per a gelat, poseu-hi una bola gran de gelat i regueu-la amb una mica de vinagre balsàmic blanc. Col·loqueu-hi les maduixes i acabeu-ho amb una cullerada de xarop d’avet pel damunt. Decoreu-ho amb la menta fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto