Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Bateu els rovells d’ou amb el sucre fins que quedin blancs. Incorporeu-hi 100 g del xarop d’avet. Afegiu-hi la llet calenta i torneu-ho a posar a foc suau. Porteu-ho fins a la temperatura de 85 ºC. Retireu-ho i deixeu-ho refredar. Una vegada la crema sigui freda, poseu-la a la nevera.
  2. En un plat fondo o en una copa per a gelat, poseu-hi una bola gran de gelat i regueu-la amb una mica de vinagre balsàmic blanc. Col·loqueu-hi les maduixes i acabeu-ho amb una cullerada de xarop d’avet pel damunt. Decoreu-ho amb la menta fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto