Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet amb el cacau, la glucosa i el sucre.
  2. Quan arribi a 85 ºC, afegiu-hi les fulles de gelatina i escaldeu-hi la cobertura de xocolata negra.
  3. Amb l’ajuda d’un túrmix, tritureu bé la barreja.
  4. Refredeu-la a 4 ºC ràpidament.
  5. Passeu el gelat per una màquina casolana de fer gelats.
  6. Guardeu-lo al congelador i mengeu-vos-el quan us vingui de gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: