Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: barregeu tots els ingredients i feu les hamburgueses amb un motlle.
  2. Per a la pinya: peleu la pinya, liqüeu-ne el suc i poseu-lo a reduir amb sucre i gingebre fresc ratllat. Peseu la part sòlida de la pinya i afegiu-hi el mateix pes de sucre, uns daus de prunes seques i deixeu-ho coure a foc suau fins que caramel·litzi. Reserveu-ho.
  3. Per al foie: talleu uns trossets de foie fred, amaniu-los amb sal i pebre, enfarineu-los i marqueu-los en una paella antiadherent, volta i volta. Poseu-hi a sobre l’hamburguesa marcada pels dos costats
  4. Muntatge: poseu l’hamburguesa al plat amb el foie i salseu-ho amb el fons. Feu una quenelle de pinya, salseu-ho amb la salsa de pinya i decoreu-ho amb les flors i el coco. Tireu-hi un xic de sal Maldon i una mica de pebre acabat de moldre al final.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Taller de dolços d'estiu

En aquest taller aprendreu a fer dolços aprofitant aquelles fruites tan refrescants de la temporada d’estiu....

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto