Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les hamburgueses: barregeu tots els ingredients i feu les hamburgueses amb un motlle.
  2. Per a la pinya: peleu la pinya, liqüeu-ne el suc i poseu-lo a reduir amb sucre i gingebre fresc ratllat. Peseu la part sòlida de la pinya i afegiu-hi el mateix pes de sucre, uns daus de prunes seques i deixeu-ho coure a foc suau fins que caramel·litzi. Reserveu-ho.
  3. Per al foie: talleu uns trossets de foie fred, amaniu-los amb sal i pebre, enfarineu-los i marqueu-los en una paella antiadherent, volta i volta. Poseu-hi a sobre l’hamburguesa marcada pels dos costats
  4. Muntatge: poseu l’hamburguesa al plat amb el foie i salseu-ho amb el fons. Feu una quenelle de pinya, salseu-ho amb la salsa de pinya i decoreu-ho amb les flors i el coco. Tireu-hi un xic de sal Maldon i una mica de pebre acabat de moldre al final.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto