Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Com sempre que fem servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure-la lentament en una paella amb un raig d’oli, uns 5 min.
  2. Renteu els tomàquets i talleu-los a làmines
  3. Retireu la pell del salmó i piqueu-lo ben menut. Poseu-lo en un recipient, i afegiu-hi la ceba confitada, l’ou batut, sal, pebre i el pa ratllat.
  4. Pasteu-ho amb les mans fins aconseguir una massa enganxosa.
  5. Feu boletes amb aquesta barreja, aplaneu-les i coeu-les en una paella, a foc fort, un parell de minuts per cada cara.
  6. Torreu els pans d’hamburguesa en una paella, sense gens d’oli.
  7. Unteu cada tros de pa amb formatge cremós, i per sobre poseu-hi una làmina de tomàquet i enciam. Acabeu-ho amb l’hamburguesa.
  8. Tapeu-ho amb l’altre tros de pa i ja podeu gaudir de la vostra deliciosa hamburguesa de salmó!

El consell

En comptes de salmó, podeu preparar aquesta hamburguesa marinera amb tonyina fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

24 abr

Parlem de mites alimentaris

La preocupació per la salut s’està expandint cada cop a més àmbits, sobretot en el món...

24 abr

Especial escabetx!

Els escabetxos són una forma tradicional de cuinar i conservar aliments a base de vinagre, espècies i...

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto