Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Com sempre que fem servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure-la lentament en una paella amb un raig d’oli, uns 5 min.
  2. Renteu els tomàquets i talleu-los a làmines
  3. Retireu la pell del salmó i piqueu-lo ben menut. Poseu-lo en un recipient, i afegiu-hi la ceba confitada, l’ou batut, sal, pebre i el pa ratllat.
  4. Pasteu-ho amb les mans fins aconseguir una massa enganxosa.
  5. Feu boletes amb aquesta barreja, aplaneu-les i coeu-les en una paella, a foc fort, 2 min per cada cara.
  6. Torreu els pans d’hamburguesa en una paella, sense gens d’oli.
  7. Unteu cada tros de pa amb formatge cremós, i per sobre poseu-hi una làmina de tomàquet i enciam. Acabeu-ho amb l’hamburguesa.
  8. Tapeu-ho amb l’altre tros de pa i ja podeu gaudir de la vostra deliciosa hamburguesa de salmó!

El consell

En comptes de salmó, podeu preparar aquesta hamburguesa marinera amb tonyina fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto