Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba. Com sempre que fem servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per coure-la lentament en una paella amb un raig d’oli, uns 5 min.
  2. Renteu els tomàquets i talleu-los a làmines
  3. Retireu la pell del salmó i piqueu-lo ben menut. Poseu-lo en un recipient, i afegiu-hi la ceba confitada, l’ou batut, sal, pebre i el pa ratllat.
  4. Pasteu-ho amb les mans fins aconseguir una massa enganxosa.
  5. Feu boletes amb aquesta barreja, aplaneu-les i coeu-les en una paella, a foc fort, 2 min per cada cara.
  6. Torreu els pans d’hamburguesa en una paella, sense gens d’oli.
  7. Unteu cada tros de pa amb formatge cremós, i per sobre poseu-hi una làmina de tomàquet i enciam. Acabeu-ho amb l’hamburguesa.
  8. Tapeu-ho amb l’altre tros de pa i ja podeu gaudir de la vostra deliciosa hamburguesa de salmó!

El consell

En comptes de salmó, podeu preparar aquesta hamburguesa marinera amb tonyina fresca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto