Durant deu dies, 20 dels restaurants més destacats del passeig de Gràcia i els carrers adjacents formulen les seves propostes gastronòmiques en el marc de la primera edició del Passeig de Gourmets. Les activitats que se celebren són principalment quatre: la Ruta dels Platets, en què 12 restaurants ofereixen un platet per 7 €; els Menús Degustació, que van dels 40 als 55 €; els Showcookings, gratuïts i a càrrec de xefs reputats, i les vetllades "Cuina a quatre mans", en què, només per una nit, diverses parelles de xefs d'alt nivell realitzen un menú especial.
Els 20 restaurants participants són: Hotel Alma (Restaurante Jardín del Alma), Bocagrande, Cafè de la Pedrera, Hotel Casa Fuster (Galaxó), Hotel Claris (La Terraza del Claris), Farga Diagonal, La Vinoteca Torres, Majestic Hotel & Spa (Restaurant del Majestic), Hotel Mandarin Oriental Barcelona (Moments, Blanc y Banker’s Bar), Monument Hotel (Restaurant Lasarte y Restaurant Oria), Mordisco, Hotel Omm (Roca Moo y Roca Bar), El Principal de l’Eixample, Solomillo, Hotel The One Barcelona (Somni Restaurant & Cocteleria) i Tragaluz.