Què cuinar La Vanguardia

III Espectapes

III Edició Espectapes 2017

III Edició Espectapes 2017

El cicle Espectapes torna amb una tercera edició a la biblioteca del restaurant El Principal de l’Eixample de Barcelona. El cicle, que uneix espectacle i gastronomia, té lloc els vespres dels dilluns 13 i 20 de febrer, 6, 13, 20 i 27 de març, i 3 i 10 d’abril. Els creadors del cicle, Adrià Ferré i Bernat Clot, han tornat a triar el restaurant El Principal després de l’èxit i les bones crítiques que han tingut les dues edicions passades. En aquest restaurant tindran lloc tres noves propostes de teatre musical en petit format que els espectadors gaudiran mentre degusten tres tapes de qualitat i begudes. L’aforament és limitat (60 assistents en cada representació) i el preu és de 22 € (inclou les tres tapes i una beguda). 

Magalí Sare i convidats 

La primera representació d’aquesta nova edició d’Espectapes és a càrrec de Magalí Sare, la veu soprano del Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició d’‘Oh Happy Day’. La cantant, que també toca el piano, les percussions i la flauta, oferirà als espectadors un còctel de temes clàssics de jazz i temes més moderns d’estil pop. Actuarà el 13 de febrer acompanyada de Sebastià Gris a la guitarra, i els dies 20 de febrer i 6 de març amb Armando Erenas a la guitarra. 


Elles  

Els dies 13 i 20 de març la representació d’Espectapes serà ‘Elles’. La Paula Costas, l’Anna Lagares, l’Elisabet Paulet i l’Abril Torrades seran les quatre veus femenines que interpretaran diversos temes fent memòria de les grans veus femenines de la història de la música.

Lloll i el secret d’El Principal (conte per a adults d’una nit de primavera)

Lloll Bertran, amb la col·laboració d’Ariadna Cabiró al piano i l’actor Bernat Cot, representa l’últim espectacle programat per l’Espectapes 2017. En aquesta obra de teatre plena d’humor, explicaran la història que s’amaga rere la biblioteca d’El Principal. Els espectadors podran gaudir de l’espectacle de Lloll Bertran, que ha treballat amb figures tan rellevants com Àngel Llàcer, Ricard Salvat, Josep M. Flotats o Peter Konwitschny, mentre degusten les magnífiques tapes del restaurant El Principal.
 

PREU
22 €

MÉS INFORMACIÓ

Per fer reserves: recepcion@elprincipaleixample.com / Tel. 93 272 08 45

El Principal

Provença, 286-288

07871 Barcelona (Barcelonès)

93 272 08 45

www.elprincipal.es

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto