Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

III Fira de l'all tendre FirAll

Fira de l'all tendre

Fira de l'all tendre FOTO Xàtiva Turisme

Amb l'objectiu de reivindicar-se com a capital de l'all tendre i d'impulsar l'economia local, Xàtiva organitza la tercera edició de la fira de l'all tendre FirAll. Es tracta d'alls recol·lectats abans de madurar que actualment es troben en procés d'aconseguir la Denominació d'Origen.

La principal novetat respecte d'anys anteriors és el concurs fotogràfic. S'hi poden presentar fotografies que reflecteixin el camí que segueix l'all tendre des de la sembra fins a la venda. Els premis són de 1.000, 500 i 400 euros. També es realitza, en aquest cas per segona vegada, un certamen gastronòmic dotat amb 1.000, 500 i 250 euros. L'únic requisit és que els plats que hi participin incloguin l'all tendre com a ingredient.

El dia 22  se celebra la conferència "Recuperació de les espècies vegetals autòctones al territori valencià". El dia 23 es fa un tast de vins, una degustació de tapes i un concert de jazz. El dissabte 24, a les 10 h, qui ho vulgui pot participar en una visita guiada a un camp d'alls tendres. La fira culmina el dia 25 amb una mitja marató.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació a www.xativaturismo.com

Xàtiva (Costera)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: