Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Separeu les clares dels rovells i deixeu-les fora de la nevera perquè perdin temperatura. Com que aquest pas és una mica complicat, millor que ho faci un adult.
  2. Per a la crema anglesa: si teniu el canonet de vainilla sencer, obriu-lo per la meitat, rasqueu-ne les llavors amb un ganivet i barregeu-ho amb la llet.
  3. Bateu els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
  4. Bulliu la nata i la llet perfumada de vainilla. Aboqueu la barreja al bol dels rovells, remeneu-ho bé i torneu-ho a posar a la cassola. Feu-ho coure a foc molt lent i sense deixar-ho de remenar, fins que agafi una consistència més densa, un parell de minuts.
  5. Coleu la barreja, tapeu-la amb film transparent, que toqui la superfície perquè no faci capa, i deixeu-la refredar.
  6. Munteu les clares batent-les molt fort (amb varetes manuals, si no teniu un robot específic). A mig batre, aboqueu-hi el sucre com si fos pluja.
  7. Folreu un motlle de microones amb film transparent. Poseu-hi les clares muntades i coeu-les 2 min al microones, a potència màxima.
  8. Talleu els maduixots a dauets amb un ganivet de taula.
  9. Serviu la crema anglesa en bols, decorada amb un tros de clara i uns maduixots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto