Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Separeu les clares dels rovells i deixeu-les fora de la nevera perquè perdin temperatura. Com que aquest pas és una mica complicat, millor que ho faci un adult.
  2. Per a la crema anglesa: si teniu el canonet de vainilla sencer, obriu-lo per la meitat, rasqueu-ne les llavors amb un ganivet i barregeu-ho amb la llet.
  3. Bateu els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
  4. Bulliu la nata i la llet perfumada de vainilla. Aboqueu la barreja al bol dels rovells, remeneu-ho bé i torneu-ho a posar a la cassola. Feu-ho coure a foc molt lent i sense deixar-ho de remenar, fins que agafi una consistència més densa, un parell de minuts.
  5. Coleu la barreja, tapeu-la amb film transparent, que toqui la superfície perquè no faci capa, i deixeu-la refredar.
  6. Munteu les clares batent-les molt fort (amb varetes manuals, si no teniu un robot específic). A mig batre, aboqueu-hi el sucre com si fos pluja.
  7. Folreu un motlle de microones amb film transparent. Poseu-hi les clares muntades i coeu-les 2 min al microones, a potència màxima.
  8. Talleu els maduixots a dauets amb un ganivet de taula.
  9. Serviu la crema anglesa en bols, decorada amb un tros de clara i uns maduixots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24-25 set

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto