Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu cada brioix en tres trossos. S’han de practicar talls rectes, però donant formes irregulars als trossos.
  2. Pinteu els brioixos amb una barreja, a parts iguals, de mantega (prèviament fosa al microones) i sucre. Després, afegiu-hi al damunt els pinyons, untats amb la barreja de mantega i sucre.
  3. Escalfeu el forn a 190 ºC, fornegeu-hi els brioixos 5 min, fins que quedin ben daurats (el temps dependrà del daurat que tinguin quan els compreu a la fleca o a la pastisseria), i reserveu-los.
  4. Talleu la fruita donant-li diverses formes, i reserveu-la.
  5. En cada plat, individualment, torneu a muntar el brioix deixant espais entre cada tros. A l’espai buit, col·loqueu-hi una bola de gelat de vainilla i, finalment, afegiu-hi els trossets de fruita confitada, jugant amb les formes i els colors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto