Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu cada brioix en tres trossos. S’han de fer talls rectes, però donant formes irregulars als trossos.
  2. Pinteu els brioixos amb una barreja, a parts iguals, de mantega (prèviament fosa al microones) i sucre. Després, afegiu-hi al damunt els pinyons, untats amb la barreja de mantega i sucre.
  3. Escalfeu el forn a 190 ºC, fornegeu-hi els brioixos 5 min, fins que quedin ben daurats (el temps dependrà del daurat que tinguin quan els compreu a la fleca o a la pastisseria), i reserveu-los.
  4. Talleu la fruita donant-li diverses formes, i reserveu-la.
  5. En cada plat, individualment, torneu a muntar el brioix deixant espais entre cada tros. A l’espai buit, col·loqueu-hi una bola de gelat de vainilla i, finalment, afegiu-hi els trossets de fruita confitada, jugant amb les formes i els colors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto