Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta fil·lo: feu un corró amb la pasta i talleu-lo a tires de 2 cm. Talleu cada tira en tres. Procureu tenir la pasta tapada amb un drap humit, per evitar que s’assequi.
  2. Unteu un motlle amb mantega i comenceu a cobrir-lo amb la pasta fil·lo de dos en dos per capa, pintant-ho cada vegada amb mantega i empolsant-ho amb polenta, per aconseguir un resultat més cruixent. Poseu-ho al forn a 180 ºC, fins que estigui daurat.
  3. Per a la gelea: barregeu l’aigua amb el sucre en un cassó i feu que arrenqui el bull. Deixeu-ho coure durant 10 min. Retireu-ho del foc.
  4. Quan el xarop estigui tebi, afegiu-hi unes gotes d’aigua de roses i unes gotes de granadina, per donar-hi color. Afegiu-hi uns pètals de rosa i reserveu-ho.
  5. Barregeu el iogurt amb les nous i els pistatxos picats. Afegiu-hi una o dues cullerades de mel.
  6. Ompliu els motlles de pasta fil·lo amb la barreja de iogurt i banyeu-ho amb la gelea de roses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Mercat Lliga't a la Terra

El dissabte 22 d’abril té lloc la vuitena fira ‘Lliga’t a la Terra’ al Centre Cívic...

22 abr

Receptes de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

El Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts, que se celebra a la Plaça de Narcís Lunes, és...

22 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22 abr

Jornades Gastronòmiques de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts celebra la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de Quaresma. La...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto