Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la pasta fil·lo: feu un corró amb la pasta i talleu-lo a tires de 2 cm. Talleu cada tira en tres. Procureu tenir la pasta tapada amb un drap humit, per evitar que s’assequi.
  2. Unteu un motlle amb mantega i comenceu a cobrir-lo amb la pasta fil·lo de dos en dos per capa, pintant-ho cada vegada amb mantega i empolsant-ho amb polenta, per aconseguir un resultat més cruixent. Poseu-ho al forn a 180 ºC, fins que estigui daurat.
  3. Per a la gelea: barregeu l’aigua amb el sucre en un cassó i feu que arrenqui el bull. Deixeu-ho coure durant 10 min. Retireu-ho del foc.
  4. Quan el xarop estigui tebi, afegiu-hi unes gotes d’aigua de roses i unes gotes de granadina, per donar-hi color. Afegiu-hi uns pètals de rosa i reserveu-ho.
  5. Barregeu el iogurt amb les nous i els pistatxos picats. Afegiu-hi una o dues cullerades de mel.
  6. Ompliu els motlles de pasta fil·lo amb la barreja de iogurt i banyeu-ho amb la gelea de roses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto