De l’1 de març al 8 d’abril, l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) i l’Ajuntament del Prat organitzen el Març Gastronòmic. L’objectiu és donar visibilitat i ressò als productes més emblemàtics del Baix Llobregat, una comarca que viu un moment gastronòmic molt dolç. Els deu municipis del Baix Llobregat que s’adscriuen a la iniciativa són el Prat, capital de l’activitat, Gavà, Martorell, Begues, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Abrera, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Boi. L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, pertanyents al Barcelonès, completen l’alineació de 12 ciutats, xifra que marca un rècord absolut de participants.
Els 32 restaurants que formen part del Març Gastronòmic ofereixen menús basats en els productes del Parc Agrari. La idea dels organitzadors és superar l’èxit de l’edició anterior, en què es van arribar a servir fins a 5.000 menús, i consolidar les jornades com una activitat gastronòmica de referència tant al Baix Llobregat com a Barcelona.