Consells de cuina La Vanguardia

Jornada de la Mel al Celler Mas Vicenç

Fira de la Mel

Fira de la Mel

El dissabte 14 d’octubre el Celler Mas Vicenç, a Tarragona, celebra la primera jornada sobre la mel i la conscienciació sobre el medi ambient. L'activitat es fa de 10.30 a 13.30 h i s'inicia a peu amb un recorregut per les vinyes fins arribar a una caseta de tros, on Joan M. Llorens explicarà la importància de les abelles en el medi ambient tot fent algunes demostracions. Posteriorment, s'organitzen les següents activitats:

  • Xerrada i demostració sobre la mel i els secrets que amaga, a càrrec de l'apicultor Joan Maria Llorens, de Mel del Remei. 
  • Degustació gastronòmica amb mel, unes creacions de ForEvents i el seu xef Albert Roig.
  • Presentació de la desena edició de la revista 'Cultura i Paisatge' per part del seu director, Josep Maria Rovira.
  • Visita guiada amb degustació al Celler Mas Vicenç de la mà de l'enòleg Vicenç Ferré, fent el tast de la resta de vins al mateix celler.

Finalment, el Celler Mas Vicenç obsequiarà amb un exemplar de la revista 'Cultura i Paisatge' a tots els assistents.

PREU
20 €

MÉS INFORMACIÓ

Celler Mas Vicenç

43811 Cabra del Camp (Alt Camp)

627 57 00 75

www.masvicens.com

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto