Què cuinar La Vanguardia

Jornades de l'arrossejat de Calafell 2017

Rossejat de fideus amb gambes

Rossejat de fideus amb gambes

Calafell torna a celebrar les Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat, on podeu gaudir d’aquest magnífic plat mariner a diversos restaurants del municipi. És la sisena edició d’aquesta iniciativa, que busca situar a Calafell en el mapa gastronòmic i potenciar el turisme. Els establiments que hi participen tenen a la seva carta un menú especial on el rossejat, el plat més emblemàtic del municipi, és el protagonista: L’Àncora, La Barca de Ca l’Ardet, Masia de la Platja, Mediterrani, Vell Papiol, La Bodegueta del Pa Torrat, A Can Pilis, El Bot, Eusebio, L’Espineta, Las Brasas, Maite Etxea i l’Hotel Allotjament Antiga.

Del 15 de maig al 3 de juny podeu gaudir de tot el sabor de la gastronomia calafellenca. Tot i això, si voleu viure la tradició gastronòmica de Calafell de primera mà no us podeu perdre el punt final de les jornades: l’Arrossejat Popular. Per un mòdic preu pots gaudir de l'arrossejat preparat pels pescadors, un autèntic menjar mariner. Si us animeu, podeu comprar els tiquets a la Regidora de Turisme o el mateix dia. 

PREU
9 €

MÉS INFORMACIÓ

Regidoria de Turisme de Calafell

Calafell

Calafell (Baix Penedès)

977 69 91 41

www.calafell.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto