Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Jornades Gastronòmiques de l'Espigall 2018

Sopa d'espigalls

Sopa d'espigalls

L'espigall és una part de la col brotonera que apareix de gener a març, quan la col comença a florir. Té un alt contingut en vitamina C, vitamina A, àcid fòlic, fibra i potassi.

Durant dues setmanes, els espigalls es converteixen en protagonistes d'alguns dels plats ideats per tres restaurants del Baix Penedès. L'Ull de Llebre (la Bisbal del Penedès) prepara un cabrit confitat amb calçots, quinoa i espigalls. El Vell Papiol de Calafell ens obsequia amb una tapa de cocotxa de bacallà gratinada amb allioli d'alls confitats, crema d'espigalls i puré de nyàmeres. Finalment, l'Obrador de l'Oriol Rossell (el Vendrell) elabora una coca d'espigalls amb patata i botifarró negre.

MÉS INFORMACIÓ

Restaurants del Col·lectiu Terra i Taula

Plaça Vella, 1. El Vendrell

43700 El Vendrell (Baix Penedès)

www.terraitaula.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: