Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les verdures per separat, 1 min. Refredeu-les en aigua i gel. Repeleu les favetes. Poseu a confitar la ceba sense que agafi color (deixeu-la refredar). 
  2. Per al suc de tòfona: feu coure els ingredients al bany maria en un pot tancat 1 h i 30 min a 95 ºC. Barregeu el suc de la tòfona amb el brou fosc de carn. Escalfeu-ho i poseu-ho en plats sopers. 
  3. Per a l’oli de tòfona: barregeu els ingredients a la Thermomix a 60 ºC i deixeu-ho reposar 2 dies. Si no teniu Thermomix, feu-ho amb el túrmix i escalfeu els ingredients a 60 ºC al bany maria 1 h i 30 min. Liqüeu els pèsols i els espàrrecs. Barregeu-ne els sucs. 
  4. Muntatge: emplateu la gelé de tòfona al plat. Poseu-hi una llenca de pernil ibèric, una ratlla de favetes i ceba amanida amb oli de tòfona. En una gerra, guardeu el liquat de verdures i tireu-lo per sobre del plat en el moment de servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto