Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pebrot, el carbassó, els espàrrecs i les mongetes a bastons, i el porro a la juliana.
  2. En una paella sense gens d’oli, salteu el pebrot i el porro 2 min.
  3. Escaldeu les altres verdures 1 min en aigua bullent i refredeu-les immediatament en aigua gelada.
  4. Bulliu els pèsols en 250 ml d’aigua i, quan estiguin tendres, tritureu-los molt bé i passeu-los per un colador xinès. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  5. Retireu la pell dels llenguados i separeu els lloms de l’espina central.
  6. Poseu una mica de la verdura barrejada sobre cada llom de llenguado, salpebreu-ho i enrotlleu-ho. Els rotlles es poden lligar amb cordó de cuina.
  7. Coeu els rotlles de llenguado al vapor, uns 5 min.
  8. Serviu-los acompanyats de la cremeta de pèsols i unes verduretes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: