Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el got la llet, la pela de llimona i de taronja i el pal de canyella. Programeu 7 min, 100 ºC, velocitat 1. 
  2. Coleu la llet a través del cistell i reserveu-la en un bol.
  3. Sense rentar el got, poseu-hi el sucre, la Maizena, la canyella mòlta, la sal i els rovells. Barregeu-ho programant 8 s, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la llet reservada i programeu 8 s, velocitat 7. 
  5. A continuació, programeu 6 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Aboqueu la crema en un motlle quadrat o rectangular, prèviament humitejat amb aigua (ha de quedar d'un gruix d'uns 2 cm).
  7. Deixeu-ho refredar durant 2 h.
  8. Un cop freda, talleu quadrats de la grandària desitjada, passeu-los per farina i ou batut i fregiu-los en abundant oli calent.
  9. Arrebosseu-los amb una barreja de sucre i canyella i serviu-los.

Nota: cal que tingueu en compte la temperatura dels ingredients, ja que si estan freds de la nevera necessiten més temps per quallar. També influeix la grandària dels ous. Si cal podeu posar una mica més de temps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto