Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el got la llet, la pela de llimona i de taronja i el pal de canyella. Programeu 7 min, 100 ºC, velocitat 1. 
  2. Coleu la llet a través del cistell i reserveu-la en un bol.
  3. Sense rentar el got, poseu-hi el sucre, la Maizena, la canyella mòlta, la sal i els rovells. Barregeu-ho programant 8 s, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la llet reservada i programeu 8 s, velocitat 7. 
  5. A continuació, programeu 6 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Aboqueu la crema en un motlle quadrat o rectangular, prèviament humitejat amb aigua (ha de quedar d'un gruix d'uns 2 cm).
  7. Deixeu-ho refredar durant 2 h.
  8. Un cop freda, talleu quadrats de la grandària desitjada, passeu-los per farina i ou batut i fregiu-los en abundant oli calent.
  9. Arrebosseu-los amb una barreja de sucre i canyella i serviu-los.

Nota: cal que tingueu en compte la temperatura dels ingredients, ja que si estan freds de la nevera necessiten més temps per quallar. També influeix la grandària dels ous. Si cal podeu posar una mica més de temps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto