Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el got la llet, la pela de llimona i de taronja i el pal de canyella. Programeu 7 min, 100 ºC, velocitat 1. 
  2. Coleu la llet a través del cistell i reserveu-la en un bol.
  3. Sense rentar el got, poseu-hi el sucre, la Maizena, la canyella mòlta, la sal i els rovells. Barregeu-ho programant 8 s, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la llet reservada i programeu 8 s, velocitat 7. 
  5. A continuació, programeu 6 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Aboqueu la crema en un motlle quadrat o rectangular, prèviament humitejat amb aigua (ha de quedar d'un gruix d'uns 2 cm).
  7. Deixeu-ho refredar durant 2 h.
  8. Un cop freda, talleu quadrats de la grandària desitjada, passeu-los per farina i ou batut i fregiu-los en abundant oli calent.
  9. Arrebosseu-los amb una barreja de sucre i canyella i serviu-los.

Nota: cal que tingueu en compte la temperatura dels ingredients, ja que si estan freds de la nevera necessiten més temps per quallar. També influeix la grandària dels ous. Si cal podeu posar una mica més de temps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto