Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un brou de verdura amb tots els ingredients habituals. Netegeu els lletons, deixeu-los dessagnar 12 h a la nevera.
  2. Submergiu-los en el brou fred i bulliu-los molt lentament 5 min; peleu-los i reserveu-los en el mateix brou. Un cop freds, escalopeu-los i enrossiu-los a la paella amb un petit raig d’oli d’oliva.
  3. A part, salteu la verdura tallada petiteta i salteu les vieires.
  4. Muntatge: munteu el plat intercalant trossos de vieira, de lletó i verduretes. Acabeu-ho amb una mica de julivert picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: