Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Salem el llom i, amb l’ajuda d’un adult, l’enrossim en una cassola, a foc fort, amb un raig d’oli. Ha de quedar ben segellat per fora.
  2. Amb molta cura de no cremar-nos, hi aboquem el suc de la pinya i 750 ml d’aigua. Ho fem coure lentament, 1 hora.
  3. Traiem el llom de la cassola i el tallem a talls fins. El posem en una safata de forn, el cobrim amb la salsa que ha quedat a la cassola i les dues cullerades de mel. Per sobre, hi posem la pinya tallada.
  4. Posem la safata al forn, a 200 ºC, fins que la pinya quedi caramel·litzada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto